Importanta perceptiei !

Posted in By Mihaela Br. 0 comments

Ce ne-am face fara amintiri?!Am fi mai saraci spiritual,mai superficiali si poate speriati!Speriati ca nu avem cum sa ne conectam cu noi insine si cu trecutul!
Pot fi amintiri triste,care ne fac sa retraim durerea momentului la fel de acut daca nu am invatat intre timp ca nu se merita sa fie asa!Amintirile triste sunt pentru a evolua interior,pentru a deveni mai puternici si mai inteligenti cand Viata ne da bobarnace...!
Cele frumoase,parca ne-am dori sa le retraim la nesfarsit si mai ales sa le inmultim in prezent si viitor!De fapt asta trebuie sa si facem,sa luam din trecut ceea ce este doar frumos si care ne-a adus multumire si fericire deplina in suflet si cu acel ceva frumos sa pictam in prezent momente si mai deosebite,sa ne cream un viitor mereu vesel si optimist...amintindu-ne cum eram cand experimentam fericirea,linistea si implinirea sufletului!
Pe parcurs,ne mai pierdem cu firea,pentru ca viata e surprinzatoare si ne mai loveste asa,pe nesimtite,insa important este sa fim constienti de moment si sa il contracaram cu energia gandului pozitiv si cu increderea in noi insine!
Ne putem construi fiecare episod al vietii,transformand gandul pozitiv in fapta si atitudine pozitive...si asa,incet,incet,existenta devine ea insasi cum ne-o dorim!
Asa ca,putem transforma o pierdere in speranta regasirii,o tristete si o durere a sufletului si a trupului in putere de a fi dincolo de noi cei apasati si pierduti!
Usor de zis,greu de aplicat,ar zice repede scepticul dar hai sa recunoastem ca puterea gandului pozitiv sta exclusiv in noi,doar noi avem armele sa schimbam perceptia asupra a ceea ce traim zi de zi!
Un gand pozitiv mereu schimba atitudinea si starea !