Lumile de lângă noi

Posted in By Mihaela Br. 4 comments

Avem ochi să privim , urechi să ascultăm dar nu totul se reduce la simțurile fizice , după cum bine știți !
Mai importanți sunt ochii inimii și ce auzim cu vibrația interioară !
Avem cu toții capacități extrasenzoriale , trebuie doar să ni le activăm ! Ideea este fie ne impunem noi înșine  limite sau lumea în care trăim zi de zi nu are ca repere decât percepția superficială sau ceea ce se vede cu ochii fizici !
Majoritatea oamenilor văd sau experimentează doar atât cât este necesar sau important pentru ei și viața lor ! Dar noi oamenii suntem ENERGIE  , o putem folosi în folosul nostru sau în defavoarea noastră !
Energia aceasta circulă prin corp , folosind chakrele ( în limba sanscrită-roată -vârtej de energie care emană în anumite zone ale corpului uman , cum bine descria Ted Andrews ) , principale și secundare,aflate în legătură cu un organ vital ! La dezechilibre , chakrele încearcă să împingă o cantitate cât mai mare de energie vitală prin aură spre organele fizice , pentru a contracara boala ! Dacă boala nu dispare , chakrele se dezechilibrează și organismul este tot mai slab , atacurile din exterior , de tot felul , își fac de cap după bunul plac !
Nu prea suntem conștienți de ceea ce ne înconjoară și nu vedem cu ochii fizici , pentru că suntem ancorați în material și prea legați de concret , asta pentru mulți dintre noi ! Mai sunt și cei care , pot vedea , simți , ceea ce nu se vede , acei oameni cu har , acei oameni pozitivi și evoluați spiritual !
Lumile de lângă noi ! Îngeri , demoni ...există , sunt alături de noi , ne ajută sau ne atacă ! Atacul poate fi brutal dar nu are efect pentru că suntem echilibrați și avem acel scut energetic echilibrat ! Dar de cele mai multe ori , ne afectează și nici nu ne dăm seama decât târziu sau niciodată , pentru că dăm vina pe vreme , pe ceilalți sau altceva la îndemână !
V-ați întrebat vreodată de ce cățeii și pisicile simt diferit față de noi ? Presimt un cutremur cu câteva minute înainte , te simt pe tine că vii acasă , chiar dacă tu nici nu ai ajuns la usă sau în curte ! Am avut un rottweiler , Bruno , era un câine mare , când era el în putere și sănătos,cei care îl vedeau prima dată se cam speriau de el , avea privirea aceea serioasă -iubitorii de animale , cei care au acest tip de câine știu despre ce vorbesc ! Vreau să spun , că mare și feroce cum părea , era sensibil , iubitor , simțea oamenii cu o acuratețe perfectă , nu a făcut nici o excepție , pe cel care nu era iubitor de animale sau cu suflet rău îl simțea de la primul pas în curte , pe noi din familie ne simțea cînd ajungeam acasă de la o distanță mare , nici măcar nu eram pe strada cu casa , că el lătra de bucurie ! La fel , pisicile , care s-a dovedit că văd entitățile care ne înconjoară , au reacții ciudate pentru noi , dar normale pentru ele pentru că văd sau simt energii joase și din această cauză reacționează ! Undele lor electromagnetice interfereaza cu ale noastre și astfel animăluțele ne pot ameliora dureri diferite sau scădea intensitatea simptomelor unor boli de inimă , insomnii sau anxietate !
Ce vreau eu să spun aici este că animalele pot simți cu ușurință lumile de lângă noi ! Iar noi oamenii , dacă am fi mai conștienți de energia proprie am putea contracara energiile negative aruncate asupra noastră din exterior !
În lumile de lângă noi nu trăiesc numai entități pozitive din păcate ci și negative , care mereu ne atacă și nici nu bănuim ! Demonii stau lângă cei care consideră că ei nu există , ce mare bine e pentru ei să atace un suflet care nu crede în existența lor ! Răul , după cum știm ia forme diverse , privește în ochi pe cine întâlnești și îl vei simți , sufletul se vede acolo ! Energia ce o percepi lângă un om , care e poate ilogică , aceea este reală , pentru că fiecare emitem energii și vrem nu vrem interferează cu a celorlalți !
Demonii atacă mereu , nu au liniște , scutul trebuie constant să îl întărești prin bunătate , credință , iubire , facerea de bine în orice situație ! În acest mod , cine te atacă , sub formă de om sau energie nevăzută trimisă asupra ta , nu are efect , contrar a ceea ce vedem noi azi,IUBIREA și BINELE au un rost și lupta lor chiar și în umbră are efect mereu !
Din experiența propriei vieți , descriu :
- demonii pot fi oameni ca tine și ca mine la chip , dar daca îi privești în ochi sau dacă vezi ce fac îți dai seama imediat , adică lovesc și sunt cruzi cu animalele nevinovate , copii , fac răul din plăcere ;
- pot fi cei care urmăresc de fiecare dată să te tragă în jos prin cuvinte jignitoare , răutăcioase , mă refer la modul gratuit ;
- pot fi cei în aparență buni , de aceea zic studiază bine omul de lângă tine , încrederea nu o acorda prea repede , lasă să treacă ceva timp înainte ;
- pot fi cei cu care interacționezi destul de des dar sunt atât de versatili că , perspicace de ești tot te pot prinde pe picior greșit ;
- pot fi cei care promovează mereu bârfa , invidia , ura , judecata și aruncarea de blesteme -blestemele lasă-le să treacă pe lângă tine , că altfel e greu să lupți cu ele , e epuizant ;
- fii mai detașat de ce e în jur , dar nu ignorant , detașarea te poate ajuta să fii precaut , observator mai atent a ceea ce nu vezi așa ușor , implică-te în ceea ce crezi sau luptă pentru ce dorești , dar nu te atașa pentru că astfel riști să devii slab și nu mai poți face nimic , te lovește răutatea și durerea vieții și nu te mai poți ajuta nici măcar pe tine ;
- dacă vezi sau știi că ceva e negativ , implică-te , când sunt mai mulți oameni buni și cu intenții pozitive , forța răului slăbește vizibil ;
- crede în Dumnezeul tău , nimic nu trece de protecția divină .

Când mergi pe stradă , când vorbești cu oameni fel de fel , când trăiești într-o societate , riscul de a întâlni răul în formele lui cele mai diverse , crește mult , dar dacă noi cei ce vrem iubire și dreptate , noi ce vrem frumos și echilibru nu am reacționa , cum am putea altfel să contracarăm energiile malefice ce sunt și vor fi mereu în lumea aceasta duală !?
Așa că nu trebuie să ne temem dacă avem binele și iubirea de partea noastră , acestea sunt forțe mai puternice decât orice rău profund !
Putem învăța de la animale să fim mai conștienți de energia interioară , să o focusăm pentru binele nostru , putem să fim mai atenți la ce ne înconjoară și să percepem la timp răul sau formele în care apare , putem clipă de clipă să fim buni , corecți și compasivi , neignoranți și luptând pentru crezul nostru , fie mii de lumi nevăzute lângă noi , prezența lor să nu ne afecteze în nici un mod !
Ajungem din nou la alegere , la decizie , la a privi dincolo de noi !
Înconjurați de îngeri sau ba , avem permanent armele potrivite de a aprinde adevărata lumină în întuneric ! Cum bine zicea cineva deschis la minte - unde este beznă , aprinde LUMINA și se schimbă totul !
Aș risca a spune să zâmbim printre demonii de lângă noi și să ne folosim puterea interioară de a trăi frumos !